Cautare

561 de rezultate pentru "profesionisti romi" (3.15 secunde)
In ce-i priveste pe soferii profesionisti, despre care multi spun ca sunt printre cei mai agresivi participanti la trafic, mai ales cei care conduc autovehicule de gabarit mare, nu exista niciun temei rezonabil pentru a le aplica un regim de discriminare pozitiva.
Rezultatele acestui scrutin demonstreaza ca romanii au inteles ca este foarte important cine ne reprezinta in Uniunea Europeana si ne-au ales lista de candidati profesionisti, integri si romani adevarati.
Iar cand spun:"justitia romana", ii am in vedere pe adevaratii profesionisti si oameni de verticalitate morala care sunt convins ca nu au disparut cu totul din institutiile acestei puteri esentiale a statului de drept.
Ori, nu asta ne dorim in fiecare institutie a statului roman, sa avem profesionisti? Sunt in asentimentul colegilor mei social-democrati afirmand ca doamna Maya Teodoroiu va demonstra ca este un bun profesionist.
Intr-o tara in care venitul net pe cap de locuitor ne situeaza cu mult in spatele tarilor dezvoltate din Europa, in care cei mai valorosi profesionisti pleaca in Occident pentru a-si gasi o viata mai buna, in care consumul populatiei si, implicit, bugetul consolidat sufera din pricina slabei puteri de cumparare, o corectie precum cea initiata de social-democrati era mai mult decat necesara.
Incepand cu fatidicul an 2005, gratie domnului Basescu si PDL-ului si cu acceptul interesat al PNL-ului, institutiile statului au fost vaduvite de cea mai important resursa: resursa umana constand in profesionisti.
De aceea, in egala masura, rezultatele acestui scrutin demonstreaza ca muresenii ne-au apreciat candidatii cu experienta si expertiza in administratia publica locala, oameni cu bune intentii, profesionisti, integri si romani adevarati.
In primul rand, pentru ca in suprastructurile partidelor respective (in special in PSD) a supravietuit un numar inca mare de lideri profesionisti (fie ei si proveniti din structuri oculte constituind factorul intern al rezistentei nationale) care, cu toate juramintele de vasalitate, pot intoarce oricand armele impotriva puterilor suzerane.
Posibil sa nu mai fi avut bani si pentru fotografii profesioniste (nu va imaginati ca-s gratis sau ca nu erau fotografi profesionisti la eveniment) deci, in consecinta, i-a facut cineva din echipa niste poze cu mobilul, exact cum faci la un concert unde nu ti se da voie sa intri cu DSLR-ul la tine.
- Imi cer scuze anticipat d-lui Zegrean si la toti constitutionalistii, la profesionisti, insa am cu totul alta parere. Ne ducem la cartea asta mica - Constitutia - vitala si cautam articolul 107, care spune foarte clar - presedintele Romaniei nu-l poate revoca pe primul ministru.
Angajarea de personal suplimentar este solutia avansata, in special, de persoane juridice si liber-profesionisti, cu virsta cuprinsa intre 26-35 de ani, care considera aceasta masura necesara pentru imbunatatirea prelucrarii datelor, facind astfel posibila si deschiderea mai multor ghisee pentru activitatea cu publicul.
Pe de alta parte, oficialul Bancii centrale precizeaza ca piata valutara nu este o piata pentru plangaciosi, ci una pentru profesionisti.
De asemenea, acesta a subliniat ca piata valutara este o "piata de profesionisti si nu de plingaciosi ", dar si ca BNR sprijina exportatorii si un dialog sustinut cu acestia.
Recent, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a raspuns acuzatiilor exportatorilor precizand ca “piata valutara este pentru profesionisti, nu pentru plangaciosi“.
Societatea este pe drumul cel bun, sintem redresatI, iar salariatii sint profesionisti care fac lucrari de calitate", a adaugat liderul de sindicat Toader Tebreanu.
Pe de alta parte, un important factor negativ care restrictioneaza investitiile straine este lipsa de management calificat si cu experienta, pusa pe seama universitatilor de stat traditionale care nu produc suficienti profesionisti.
Chiar si finisajele interioare si exterioare ale cladirii construite din astfel de panouri nu necesita manopera unor profesionisti, avand in vedere ca peretii casei fiind prefabricati din materialele mentionate dispun de suprafete perfect plane, iar unghiurile (colturile) spatiilor interioare si exterioare ale imobilului sunt cu desavarsire regulate, astfel ca nu mai este indispensabila interventia unei "maini de meserias".
La Hotelul "Royal" din Constanta a avut loc ieri o conferinta de presa organizata de Grupul Metro cu prilejul implinirii unui deceniu de la deschiderea in anul 1996 la Otopeni a primului magazin Metro din Romania - moment ce a marcat debutul prezentei in Romania al unuia dintre liderii mondiali ai lanturilor de centre comerciale destinate atat clientilor profesionisti, cat si cumparatorilor finali.
Sebastian Bodu lucreaza de 9 luni, impreuna cu Ministerul Finantelor si cel al Justitiei, la modificari ale legilor care sa stoarca accizele de la rafinarii, producatorii de alcool sau particularii - vinzatori profesionisti de imobile.
56/2004 privind crearea statutului special al functionarului public denumit manager public, tinerii profesionisti bine pregatiti trebuie atrasi in administratia publica prin crearea unei noi functii specifice cu statut special, care sa beneficieze de un sistem de promovare speciala si de un nivel de salarizare motivant.
google-analytics.com